3842AB59-11DF-4169-AF1D-2DB0183C0A0A
SCHILDERWERKEN EN DECORATIE

Binnenschilderwerken

Een perfect afgewerkt interieur is een streling voor het oog.
Schilderwerken & Decoratie Mario Boldens zorgt voor kwalitatieve binnenschilderwerken op maat van elke klant. Wij denken graag mee over kleur- en materiaalkeuzes zodat de afwerking volledig afgestemd is op de ruimte, jouw stijl en wensen. Wij nemen ook de opvolging van A tot Z voor onze rekening. Van kleinere opfrissingswerken tot totaalproject, wij zorgen steevast voor een professionele uitstraling en naadloze afwerking.

“De juiste kleur zorgt voor het perfecte sfeer- en ruimtegevoel”

Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken tot in de puntjes verzorgd
Professionele buitenschilderwerken geven jouw woning de gepaste uitstraling. Bij ons kun je terecht voor allerhande gevelwerken waaronder kaleien. Ook buitenschrijnwerk (deuren, ramen, poorten…) bewerken wij met kwalitatieve producten en de gewenste kleuren voor een duurzaam en stijlvol resultaat. Vraag zeker ook naar ons garantiesysteem voor buitenschilderwerken.

 

“Bescherming én uitstraling, de troeven van kwalitatief buitenschilderwerk”

29C37925-E7D6-4EF7-80C0-638AFD8DDE8C

Onze specialiteiten

3A44AB18-EA58-49B9-BAF4-8ED8ADAEA24E

Decoratieve technieken

Jouw stijl, ons vakmanschap
Schilderwerken & Decoratie Mario Boldens biedt een ruime waaier aan wandbekleding en decoratieve technieken: van klassiek behang over vliesbehang tot kalkverf, patines, stucs en mortex. Ook hier bieden we graag persoonlijk advies afgestemd op jouw wensen en stijl zodat jouw interieur een harmonieus geheel vormt. We volgen de laatste trends op de voet en werken met topmerken zoals Ice, Stoopen en Meeuws, Arte, Masureel, …

“Een speciale techniek of accentkleur voor net dat tikkeltje meer”

Mario Boldens Lakkerij

Lakkerij